Yango ja käyttäjätiedot

Kun käytät Yangon mobiilisovellusta, keräämme tietoa ja tallennamme sen palvelimillemme. Kaikki tiedot käsitellään Tietosuojakäytäntömme ja mobiilisovelluksen Lisenssisopimuksen sääntöjen mukaisesti.

Mitä tietoja Yango lähettää?

Tiedon tyyppi Kuinka sitä käytetään Kuinka kytkeä tiedon lähetys pois
Sijainti.

Noutopaikan määrittäminen.

Hinnaston muodostaminen alueelle.

Vaatii luvan sijaintisi määrittämiseen mobiiliverkkosi tai GPS:n avulla.

Paikkatietojen lähetyksen voi kytkeä pois laitteesi järjestelmäasetuksista.

Puhelinnumero.

Varmennus.

Push- ja SMS-ilmoitusten luominen.

Kuljettajan kommunikointi asiakkaan kanssa.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Sähköposti. Kyytiraporttien luominen. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi sovelluksen asetuksista.
Aikavyöhyke.

Sovelluksen käyttöliittymän mukautus.

Push-ilmoitusten luominen.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Tilaushistoria.

Hakuehdotusten luominen käyttäjän mielenkiinnon kohteiden perusteella.

Haun personointi.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Tekstipohjaiset hakulausekkeet. Nouto- ja määränpääosoitteiden etsiminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Teksti chatista kuljettajan kanssa. Viestittely kuljettajan kanssa chatissa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä sovelluksen chat-ominaisuutta.
"Omiin osoitteisiin" tallennetut osoitteet. Osoitteen pikavalinta tilatessa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä "Omat osoitteet" -toimintoa.
Lista tallennetuista (lisätyistä) maksukorteista. Maksukorttien käyttäminen kyytien maksamiseen. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä lisää maksukortteja sovelluksessa.
Puhutut lauseet. Osoitteiden etsiminen tilatessa. Vaatii luvan mikrofonin käyttämiseen. Voit kytkeä tietojen lähetyksen pois päältä laitteesi järjestelmäasetuksista.
Wi-Fi-verkon parametrit. Käyttäjän koordinaattien määrittäminen. Voit kytkeä Wi-Fin pois päältä laitteesi järjestelmäasetuksista.
Laitteesi järjestelmäkieli.

Sovelluksen käyttöliittymän lokalisointi ja mukautus.

Push- ja SMS-ilmoitusten luominen.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Käyttäjän vuorovaikutus käyttöliittymän osien kanssa: vieritys, painallukset ja vuorovaikutus valikon kanssa. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Laitteen tekniset ominaisuudet: malli, valmistaja, käyttöjärjestelmä ja versio, näytön koko, anturien tiedot, laitteen tunnisteet. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Android-käyttöliittymän ominaisuudet: tallennustilan määrä, järjestelmäasetukset, lista asennetuista sovelluksista. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Sovelluksen kaatumisraportit. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Tiedon tyyppi Kuinka sitä käytetään Kuinka kytkeä tiedon lähetys pois
Sijainti.

Noutopaikan määrittäminen.

Hinnaston muodostaminen alueelle.

Vaatii luvan sijaintisi määrittämiseen mobiiliverkkosi tai GPS:n avulla.

Paikkatietojen lähetyksen voi kytkeä pois laitteesi järjestelmäasetuksista.

Puhelinnumero.

Varmennus.

Push- ja SMS-ilmoitusten luominen.

Kuljettajan kommunikointi asiakkaan kanssa.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Sähköposti. Kyytiraporttien luominen. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi sovelluksen asetuksista.
Aikavyöhyke.

Sovelluksen käyttöliittymän mukautus.

Push-ilmoitusten luominen.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Tilaushistoria.

Hakuehdotusten luominen käyttäjän mielenkiinnon kohteiden perusteella.

Haun personointi.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Tekstipohjaiset hakulausekkeet. Nouto- ja määränpääosoitteiden etsiminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Teksti chatista kuljettajan kanssa. Viestittely kuljettajan kanssa chatissa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä sovelluksen chat-ominaisuutta.
"Omiin osoitteisiin" tallennetut osoitteet. Osoitteen pikavalinta tilatessa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä "Omat osoitteet" -toimintoa.
Lista tallennetuista (lisätyistä) maksukorteista. Maksukorttien käyttäminen kyytien maksamiseen. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä lisää maksukortteja sovelluksessa.
Puhutut lauseet. Osoitteiden etsiminen tilatessa. Vaatii luvan mikrofonin käyttämiseen. Voit kytkeä tietojen lähetyksen pois päältä laitteesi järjestelmäasetuksista.
Wi-Fi-verkon parametrit. Käyttäjän koordinaattien määrittäminen. Voit kytkeä Wi-Fin pois päältä laitteesi järjestelmäasetuksista.
Laitteesi järjestelmäkieli.

Sovelluksen käyttöliittymän lokalisointi ja mukautus.

Push- ja SMS-ilmoitusten luominen.
Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Käyttäjän vuorovaikutus käyttöliittymän osien kanssa: vieritys, painallukset ja vuorovaikutus valikon kanssa. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Laitteen tekniset ominaisuudet: malli, valmistaja, käyttöjärjestelmä ja versio, näytön koko, anturien tiedot, laitteen tunnisteet. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Android-käyttöliittymän ominaisuudet: tallennustilan määrä, järjestelmäasetukset, lista asennetuista sovelluksista. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.
Sovelluksen kaatumisraportit. Sovelluksen suorituskyvyn laadun parantaminen. Sovellus ei toimi ilman tätä tietoa. Jos et halua lähettää tätä tietoa, älä käytä Yango.

Voit jättäytyä pois sellaisten tietojen lähettämisestä, joiden kohdalla sitä ei voi kytkeä pois sovelluksen tai järjestelmän asetuksista, vain poistamalla Yango sovelluksen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä asiakastukeemme.