Tilauksen tekeminen

1. Syötä nouto-osoite. Jos oikea osoite on syötetty oletusarvoisesti, valitse Minne.

Jos haluat valita toisen osoitteen, valitse Vaihda osoitetta tai siirrä pistettä kartalla.

2. Anna määränpääsi, niin sovellus laskee matkan ennakkohinnan.

Voit antaa enintään kolme välissä sijaitsevaa paikkaa (napauta +). Voit tehdä muutoksia reitille, jossa on pysähdyksiä matkan varrella tehdessäsi tilausta.

3. Valitse palveluluokka ja maksutapa.

Kun olet tehnyt tilauksen, voit vaihtaa käteismaksusta korttimaksuun tai valita toisen maksukortin, jos olet liittänyt sovellukseen useita kortteja. Napsauta  → Maksutavan vaihtaminen näytön alareunassa.

4. Voit lisätä kommentteja tarvittaessa.

Lisätä Kommentit-osiossa lisätietoja, jotka auttavat kuljettajaa löytämään sinut. Esimerkiksi ”Odota takaovella”.

5. Valitse Tilaa taksi.